Hotels

Voor de hospitality branche is informatievoorziening ontzettend belangrijk. Gasten willen duidelijk geïnformeerd worden. En nog belangrijker, de informatie moet up-to-date zijn.

Narrowcasting is voor hotels het ideale medium om geautomatiseerd te informeren. Zo kunnen de verschillende kamers worden gepresenteerd, activiteiten in de omgeving getoond worden en de verschillende hotelfaciliteiten worden aangeprezen.

Dynamische content:
Informeer met actuele informatie als het weer in de omgeving, buienradar, filemeldingen of bijvoorbeeld de NS vertrektijden van het dichtstbijzijnde station. De uitzending is volledig naar wens aan te vullen.

Zaalverwijzingen:
Heel veel hotels maken gebruik van zaalverwijzing, maar presenteren dit nog steeds handmatig door een handgeschreven bord bij de receptie te plaatsen. Door gebruik te maken van narrowcasting, kan deze informatie geautomatiseerd worden gepresenteerd. Er kan handmatig informatie ingevoerd en gepland worden, maar er kan een koppeling met een zaalverwijzingsysteem of Office365 gemaakt worden. Door gebruik te maken van meerdere beeldschermen, gepositioneerd op verschillende plaatsen in het hotel, kunnen gasten naar de juiste zaal op de juiste verdieping genavigeerd worden. Afhankelijk van de wensen van het hotel, is alles mogelijk!

Een aantal van onze gewaardeerde klanten:

  • Fletcher Hotels
  • Van der Valk Hotels
  • Golden Tulip Hotels

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 076 8200 93