Hotels

Narrowcasting in de Hospitality branche

Binnen de hospitality branche is informatievoorziening ontzettend belangrijk. Gasten willen duidelijk geïnformeerd worden en wat nog belangrijker is, de informatie moet up-to-date zijn. Narrowcasting is voor hotels het ideale medium om snel, simpel en geautomatiseerd te informeren. Dit kan hotelinformatie zijn, maar ook externe dynamische content kan heel interessant zijn.

Een uitzending in een hotel kan heel informatief opgebouwd worden, maar ook ingezet worden om meer omzet te genereren. Toon bijvoorbeeld de verschillende kamerupgrade-opties, verhuurmogelijkheden, de verschillende hotelfaciliteiten of het menu van de maand. Voor diverse hotelketens hebben wij ook maatwerk geleverd, de mogelijkheden zijn daarom eindeloos!

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken?
Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 076 8200 93

thumbs-up

Centraal content beheren
Het is mogelijk om content beschikbaar te stellen voor meerdere vestigingen, die de managers zelf in hun uitzending kunnen plaatsen. Het is ook mogelijk om vanaf het hoofdkantoor content in de uitzendingen van meerdere vestigingen te plaatsen. Zo bent u er zeker van dat deze content wordt getoond.

thumbs-up

Koppelen met externe systemen
Onze software kan gekoppeld worden met API’s om specifieke informatie uit te lezen, zodat deze in een uitzending getoond kunnen worden. Zo kunnen wij koppelen wij met zaalverwijzingsystemen, Office365 agenda’s en ook met het OV + NS.

thumbs-up

Hotelkamer TV
Onze software kan uitstekend gebruikt worden om een speciale uitzending te ontwikkelen voor de tv’s op de hotelkamers. Toon hier nuttige hotelinformatie als openingstijden, de menukaart, faciliteiten en verhuurmogelijkheden.

Zaalverwijzing

Heel veel hotels maken gebruik van zaalverwijzing, maar presenteren dit nog steeds handmatig middels een handgeschreven bord bij de receptie. Door gebruik te maken van narrowcasting, kan deze informatie geautomatiseerd worden gepresenteerd op een beeldscherm.

Er kan handmatig informatie ingevoerd en gepland worden, maar er kan een koppeling met een zaalverwijzingsysteem of Office365 gemaakt worden. Door gebruik te maken van meerdere beeldschermen, gepositioneerd op verschillende locaties in het hotel, kunnen gasten naar de juiste zaal op de juiste verdieping genavigeerd worden. Afhankelijk van de wensen van het hotel, is alles mogelijk!

Display bij de zaal

Naast de zaalverwijzingen op de grote displays in het hotel, kunnen deze ook getoond worden op kleine displays naast de zalen of vergaderruimtes. Zo zien de gasten direct in welke ruimte ze moeten zijn.

Het display kan volledig opgemaakt worden in de huisstijl van het hotel. De standaard lay-out van het display kan bijvoorbeeld een datum, tijd, beschikbaarheid en zaalnaam bevatten. De dynamische informatie kan de naam en logo van het bedrijf, een beschrijving en de van/tot tijd weergeven.

Deze inhoud wordt automatisch vanuit het reserveringssoftware of onze narrowcasting software gesynchroniseerd. Het verschijnt vanzelf op het betreffende display en verdwijnt wanneer de meering voorbij is. Zo is de informatie altijd up-to-date!

display-bij-de-zalen
speciale-modules
speciale-modules-2

Speciale modules

Content wijzigen moet simpel zijn, daarom hebben wij speciale modules ontwikkeld die dit nóg
makkelijker maken. Voor onze klanten in de hospitality-branche hebben wij een tweetal modules beschikbaar.

Upgrade- / verhuurmogelijkheden
U wilt het uw gasten natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken en ze het maximale kunnen aanbieden. Vaak weten gasten niet wat de mogelijkheden zijn, daarom hebben wij hiervoor een speciale module ontwikkeld. Beheer simpel en snel alle mogelijkheden in een overzichtelijke lijst, pas de naam en prijs aan en onze software doet de rest.

Verwelkoming
Wanneer er een speciale gelegenheid in uw hotel is, wilt u deze gasten natuurlijk op een unieke manier verwelkomen. Deze module maakt het mogelijk om simpel een verwelkoming te agenderen. U vult de naam, beschrijving, datum, tijd in en kiest vervolgens de juiste achtergrond die bij de gelegenheid past: bruiloft, receptie, jubileum, verjaardag etc..

Dynamische content

In een uitzending kan andere leuke content worden toegevoegd, denk hierbij aan buienradar, filemeldingen, weersvooruitzichten, bus-vertrektijden, NS vertrektijden, hotel- of omgevingsvideo’s etc.. alles om de reguliere uitzending iets aantrekkelijker te maken.

Heeft u speciale wensen? Dan kunnen wij natuurlijk altijd kijken naar de mogelijkheden!

youtube
weather
traffic
bus

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!