Horeca

In de horeca is het belangrijk dat er een goede sfeer hangt en dat de gasten zich welkom voelen. Als de sfeer goed is dan zullen gasten sneller binnenstappen en langer blijven, dat wil natuurlijk elke onderneming. Met narrowcasting kunt u uw gasten verwelkomen en vermaken, door bijvoorbeeld in uw restaurant/café/kantine/lunchroom sfeer filmpjes af te spelen, live voetbalwedstrijden, of het nieuws, dit zorgt ervoor dat mensen langer willen blijven en hoogst waarschijnlijk ook nog wat te eten en drinken bestellen.
Met onze narrowcasting schermen kunt u uw aanbiedingen, uw dagmenu, de beste gerechten en recepten delen met uw gasten, omdat die producten opvallen kan dit uw omzetstijging stimuleren. De aanbiedingen en menu’s zijn heel makkelijk te veranderen en te beheren via uw pc.

Narrowcasting kan effectief worden toegepast in verschillende eetgelegenheden, waaronder:

  1. Restaurants: Restaurants kunnen narrowcasting gebruiken om menu’s, speciale aanbiedingen, chef’s specials en evenementen te promoten. Ook kunnen ze klanten informeren over wachttijden, tafelbeschikbaarheid en reserveringsinformatie.
  2. Cafés, bars en kantines: Cafés, bars en kantines kunnen narrowcasting inzetten om drank- en voedselmenu’s weer te geven, evenals aankomende evenementen, live-entertainment, happy hour-deals en sportwedstrijden die worden uitgezonden.
  3. Fastfoodrestaurants: In fastfoodrestaurants kan narrowcasting worden gebruikt om het menu te tonen, de bestel- en ophaalprocessen te stroomlijnen en klanten te informeren over actuele promoties en aanbiedingen.
  4. Food courts: Food courts in winkelcentra of zakelijke complexen kunnen narrowcasting gebruiken om verschillende eetgelegenheden te promoten, menu-items van elk restaurant weer te geven en bezoekers te informeren over speciale aanbiedingen en kortingen.
  5. Hotelrestaurants en -bars: Restaurants en bars in hotels kunnen narrowcasting gebruiken om gasten te informeren over ontbijtopties, roomservice, happy hour-deals, live muziekavonden en andere evenementen die in het hotel plaatsvinden.
  6. Foodtrucks en marktkramen: Zelfs mobiele eetgelegenheden zoals foodtrucks en marktkramen kunnen narrowcasting gebruiken om hun menu’s, prijzen, locaties en openingstijden te communiceren met klanten.

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 085 130 8050

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!