Content studio

Onze uitzendingen worden altijd op-maat gerealiseerd met oogstrelende content. Canvastix beschikt daarom over een eigen contentstudio, waardoor wij u als klant volledig kunnen ondersteunen.


Contentbeheer

U bent als ondernemer natuurlijk druk met alle werkzaamheden rondom uw zaak, wij snappen het als geen ander dat het toevoegen van nieuwe content of het wijzigen van bestaande content er dan regelmatig erbij inschiet. Simpelweg omdat u er even geen tijd voor heeft, dan is het natuurlijk zeer welkom als wij dat voor u uit handen kunnen nemen.

Ondanks dat onze software super simpel is, helpt het team van Canvastix u graag om uw uitzending up-to-date te houden! U belt ons, stuurt een Whatsapp of e-mail met de gewenste wijziging en wij zorgen dat deze vaak dezelfde dag nog in uw uitzending is toegepast.

Ook voor het opmaken van nieuwe pagina’s in de uitzending, het ontwikkelen van een digitaal menubord of een knallende aanbieding kunt u ons gewoon contacten.

Productfotografie

Of u nu gebruik maakt van narrowcasting of digitale menuborden om uw producten te promoten, haarscherp fotomateriaal draagt bij aan een hogere conversie of meer impulsaankopen. U kunt daarbij gebruik maken van onze database of onze productfotograaf langs laten komen om uw eigen producten te laten fotograferen.

Onze productfotograaf komt bij u op locatie om uw assortiment te vast te leggen, waar wij gebruik maken van onze mobiele fotostudio. Onze grafische ontwerpers zullen het fotomateriaal bewerken en vervolgens verwerken in uw uitzending.

Het beeldmateriaal kunt u tevens gebruiken voor uw Socials, website en bijvoorbeeld flyer- of postermateriaal.

Videocontent

U heeft een prachtige zaak met mooie producten en u wilt deze op een unieke manier presenteren? Dan biedt het produceren van een haarscherpe video uitkomst.

Onze partner komt bij u op locatie, zij nemen met u de wensen door en maken een draaiboek voor die dag. Met hun professionele apparatuur en kennis van zaken, zorgen zij dat uw producten, dienstverlenging en onderneming perfect wordt gepresenteerd.

Binnen enkele dagen ontvangt u de video digitaal in uw mailbox, waarna u deze kunt gebruiken in uw uitzending, Social Media en uw website. Een bedrijfs- of productvideo komt professioneel over en het verteld in een aantal seconden alles wat u aan uw klanten wilt overbrengen.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!