Functionaliteiten

Waarom ons narrowcasting systeem voor u de beste keus zal zijn, is omdat ons team
uw systeem helemaal naar uw wensen ontwikkeld. Uw uitzending zal helemaal in uw eigen huisstijl
worden ontworpen door onze grafische designers, waar paginasjablonen worden gemaakt die voldoen aan uw specificaties.

Niet alleen een gepersonaliseerde uitzending maakt onze software uniek, ook de diverse mogelijkheden en koppelingen zorgen
ervoor dat uw uitzending leuk en interessant blijft voor uw klanten/bezoekers. Hieronder vindt u een overzicht van
alle functionaliteiten welke ons systeem u kan bieden.

Agenda

Wilt u in uw uitzending een agenda tonen, dan biedt onze software de mogelijkheid om deze simpel en snel handmatig toe te voegen. Middels een overzichtelijke invoerlijst kunnen items gemakkelijk geagendeerd worden, met alle informatie die u wenst te tonen.

Office365

Naast de handmatige methode om agendaitems toe te voegen, kunnen wij ook een Offce355 agenda koppelen aan uw uitzending. Zodoende worden alle items automatisch geïmporteerd en in uw huisstijl in de uitzending getoond.

Verjaardagen

Als ondernemer is het tegenwoordig ontzettend belangrijk om actief bezig te zijn op Sociale Media kanalen als Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest. Middels handige koppelingen met deze media, kunt u deze informatie ook op uw beeldschermen tonen. U post iets op Facebook, en tegelijkertijd verschijnt dit bericht in uw uitzending. Zo zijn uw bezoekers of klanten, altijd op de hoogte van uw laatste nieuwtjes.

Filemeldingen

Toon de files in de buurt van uw onderneming of geheel Nederland in uw uitzending.

Het laatste nieuws

Via NU.nl, NOS, Telegraaf en AD ontvangen wij dagelijks automatisch het laatste nieuws, om deze vervolgens direct op uw scherm te tonen. U kunt zelf bepalen van welke bron u het nieuws wilt ontvangen en op welke manier u deze wilt tonen, in een tickerbalk, een volledig bericht met foto, alleen tekst of toch liever een video?

Lichtkrant

Canvastix biedt de mogelijkheid om uw uitzending uit te breiden met een lichtkrant, deze kan onder- of bovenin uw scherm geplaatst worden. In deze lichtkrant kunt u eigen content plaatsen, welke u gemakkelijk via onze software toe kan voegen. Maar er kan ook dynamische content worden getoond, bijvoorbeeld de live-feed van NU.nl of andere nieuwssites, uw laatste Twitter- of Facebookberichten of nieuwsitems vanaf uw eigen website.

Maatwerk koppelingen

Het is met Canvastix mogelijk om uw uitzending uit te breiden met content welke direct uit een andere database wordt ingeladen. Denk bijvoorbeeld aan prijslijsten, zaalverwijzingen, planningen, statistieken etc.Data welke door andere bronnen wordt samengesteld kunnen wij in de meeste gevallen uitlezen en deze voor u opmaken zodat de data netjes op uw scherm wordt getoond.

NOS Teletext

Canvastix heeft een koppeling met NOS Teletext. Dit biedt u de mogelijkheid om bepaalde pagina’s in te laden in uw uitzending, bijvoorbeeld de stand van de eredivisie, lopende wedstrijden etc..

NS Vertrektijden

Heeft u een onderneming nabij een treinstation? Dan kunt u de tijden van de vertrekkende en aankomende treinen van dit station op uw schermen tonen. Een stukje informatievoorziening waar uw klanten zeker baat bij hebben.

Het laatste nieuws via NU.nlToon in uw uitzending het laatste nieuws via NU.nl. De video’s en tekstuele nieuwsitems worden door de dag heen ge-update, u toont daarom altijd het meest actuele nieuws in uw uitzending. In de video van 60 seconden worden alle hoogtepunten getoond, inclusief ondertiteling en/of geluid.

Prijslijsten

Maakt u momenteel gebruik van prijslijsten in bijvoorbeeld een lichtbak? Dan biedt het gebruik van beeldschermen hier zeker een uitkomst. U kunt op een hele simpele manier uw prijslijsten wijzigen of uitbreiden via onze software, waar tevens de mogelijkheid is om deze te koppelen aan bijvoorbeeld uw website. Zodoende hoeft u maar op 1 plaats te wijzigen en wordt het direct op uw beeldscherm(en) aangepast.Uw prijslijsten kunt u natuurlijk ook laten afwisselen met andere pagina’s in uw uitzending, bijvoorbeeld mooie foto’s van uw producten, video’s van bereidingen, het weer etc etc..

RSS Feed

Heeft u een RSS feed op bijvoorbeeld uw website welke u wilt inladen in uw uitzending? Dat is geen enkel
probleem, u post bijvoorbeeld een bericht op uw website en Canvastix leest deze direct uit. De informatie op uw beeldscherm, komt zo altijd overeen met de content op uw website.

RTL Nieuws

Toon het laatste nieuws via RTL in uw uitzending. Het actuele showbiz nieuws via RTL Boulevard of zakelijk nieuws via RTL Z.

Twitter

Als ondernemer is het tegenwoordig ontzettend belangrijk om actief bezig te zijn op Sociale Media kanalen als Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest. Middels handige koppelingen met deze media, kunt u deze informatie ook op uw beeldschermen tonen. Ons systeem zoekt naar een vooraf ingestelde hashtag, als u deze hashtag in uw berichten gebruikt, worden de berichten op uw scherm getoond.

Volgnummersysteem

Heeft u dagelijks veel klanten in uw winkel en weet u vaak niet wanneer wie aan de beurt is? Het volgnummersysteem van Canvastix biedt hier uitkomst! Terwijl uw klanten staan te wachten op hun beurt, verschijnt het volgende nummer telkens groot op uw scherm. Op deze manier wordt telkens de aandacht getrokken naar het scherm, waar dan net toevallig uw dagaanbieding groots wordt gepresenteerd. Impulsaankopen zijn vaak het gevolg, waardoor u weer meer omzet genereert.

Verwelkoming

Ontvangt u vaak bezoekers en wilt u deze op een persoonlijke manier begroeten? Met narrowcasting van Canvastix heeft u de mogelijkheid om uw Office365 agenda te koppelen, waardoor automatisch uw afspraken op het scherm worden verwelkomd. Uiteraard kunt u deze ook handmatig invoeren en plannen op de gewenste dag en tijd. Hoe leuk is het als u op deze manier wordt ontvangen bij een bedrijf?

Video’s / Youtube

Heeft u een informatieve bedrijfsvideo, video’s van uw producten of ander beeldmateriaal welke graag aan uw bezoekers of klanten wilt tonen? Met Canvastix kunt u deze gemakkelijk importeren vanuit YouTube of simpel zelf uploaden en toevoegen aan uw uitzending.

Weersvooruitzichten

Informatievoorziening is ontzettend belangrijk, zo ook het tonen van het weersvooruitzicht. Het is niet alleen leuk en informatief om toe te voegen aan uw uitzending, het zorgt er tevens voor dat uw bezoekers/klanten naar uw beeldscherm blijven kijken. Als de aandacht eenmaal op het scherm is gevestigd.

XML Feed

Via XML kunnen wij bijna alle systemen koppelen aan ons systeem. Heeft u een softwarepakket waarvan u de content op uw scherm wilt tonen, bijvoorbeeld een zaalverwijzingsysteem of een planningssysteem? Wij kunnen deze uitlezen en vormgeven naar uw wensen.

Zaalverwijzing

Narrowcasting van Canvastix wordt veel gebruikt in Hotels, waar het systeem o.a. wordt ingezet als zaalverwijzingsbord. Ons narrowcasting systeem kan gekoppeld worden met diverse zaalverwijzing-programma’s. Ook biedt ons systeem de mogelijkheid om uw zaalverwijzingen handmatig in te voeren, dit kan heel simpel en snel via gemakkelijke invulvelden. Uiteraard te bedienen via pc, tablet of uw telefoon, ideaal toch?

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!