Over ons

Canvastix is leverancier van professionele narrowcasting oplossingen en heeft meer dan 15 jaar ervaring in diverse markten zoals retail, automotive, hospitality, corporate, public en entertainment. Met onze kennis en ervaring op het gebied van narrowcasting oplossingen en IT helpen wij graag met het beantwoorden en invullen van (digitale) communicatie vraagstukken. Zo kunt u uw doelgroep nóg effectiever bereiken.

Wij vinden dat narrowcasting software snel en makkelijk in gebruik moet zijn.
Door het gebruik van simpele navigatie en het gebruik van templates, kan echt iedereen werken met Canvastix. Het toevoegen of wijzigen van een pagina in uw uitzending, kost u daarom weinig tijd en moeite.

Software visie
Een goed narrowcasting systeem gaat verder dan alleen goed content beheer en het slim aansturen van beeldschermen. Vandaag de dag moet een narrowcasting systeem kunnen communiceren met tal van andere systemen, om zo de informatievoorziening te kunnen automatiseren. Denk aan een koppeling met een zaalverwijzingsysteem, planningssysteem etc.

Het is daarom uitermate belangrijk dat de software eenvoudig is in gebruik. Onze ervaring is dat nieuwe gebruikers van Canvastix direct hun weg weten te vinden.