Gasten oproepsysteem

Laat uw gasten via beeldschermen weten wanneer hun bestelling gereed is!


Bent u het zat dat uw gasten niet precies weten wanneer hun bestelling gereed is en wanneer dit wel het geval is dat u dit moet omroepen? Het komt onprofessioneel over bij uw gasten en zij moeten dichtbij de afhaalbalie blijven staan, want anders bestaat de kans dat zij het niet horen.

In verschillende soorten horecagelegenheden, zoals cafetaria’s, snackbars, hamburgerketens, kantines, bedrijfskantines, strandpaviljoens, pizzeria’s, koffiebars en broodjeszaken, wordt al veelvuldig gebruikgemaakt van zogeheten gastoproepsystemen. Gasten die wachten op hun bestelling krijgen een nummer en worden vervolgens opgeroepen zodra hun bestelling gereed is om af te halen. Dit voorkomt lange wachtrijen en stelt het personeel in staat om efficiënt de juiste gasten te bereiken voor het ophalen van hun bestelling.

Met onze Narrowcasting integratie kunt u het samenvoegen in uw uitzending en eenvoudig vanuit de keuken bedienen. Met een touchscreen bepaalt u welke order klaar gemaakt wordt en welke gereed is voor het afhalen.

Klanten wachten, kijken naar het scherm en zien en horen wanneer ze hun order of bestelling kunnen afhalen. Ideaal voor drukke tijden waarin snelheid belangrijk is.

Ons systeem is te koppelen aan diversen kassa systemen, maar ook standalone kassa’s zijn goed te gebruiken. Zo kunnen wij verschillende kassanummerreeksen instellen, waardoor het snel en eenvoudig toe te passen is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!