Digitale stoepborden

Val op bij uw voorbijgangers met een digitale stoepbord!


Narrowcasting toepassen in uw onderneming is ontzettend effectief! Het is voor u als ondernemer heel efficiënt in gebruik en de bewegende beelden zorgen ook nog eens voor meer omzet. Maar ook rondom uw onderneming kan narrowcasting zijn werk doen, met bijvoorbeeld digitale stoepborden.

Een digitaal stoepbord kunt u slim positioneren, zodat voorbijgangers letterlijk niet om de content heen kunnen. En om diefstal te voorkomen, rijdt u het stoepbord aan het einde van uw werkdag weer naar binnen.

Een digitaal stoepbord bestaat uit een waterdichte en goed ventilerende casing, met daarin één of twee high brightness displays verwerkt. De stoepborden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, met accu of stroomdraad en wel of niet verrijdbaar. De player die in het stoepbord is verwerkt, verzorgt de content op het display. Deze kan middels WIFI of een internet dongle voorzien worden van internet. Deze is uiteraard gekoppeld met onze software, waarmee u simpel en snel de content op het stoepbord kunt wijzigen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!