Makelaardij

In de makelaardij wilt u natuurlijk gezien worden, zowel online als offline. Met de narrowcasting van Canvastix kunt u uw woningaanbod goed tentoonstellen en gemakkelijk updaten. Beelden zeggen meer dan duizend woorden, narrowcasting in de etalage is voor makelaars de manier om voorbijgangers hun aandacht te trekken en om van hen potentiële klanten te maken.

Met narrowcasting zijn de mogelijkheden groots. U kunt een slideshow maken die de huizen laat zien die u momenteel op de markt heeft staan, daarbij kunt u de details van de huizen toevoegen, zoals de prijs, het aantal kamers, het aantal vierkante meters, etc. U hoeft natuurlijk niet alleen het woningaanbod te laten zien, u kunt ook het nieuws, het weerbericht, coronamaatregelen, etc. presenteren. Laat ook zien wat u al heeft verkocht en wat uw klanten van de service vonden tijdens het gehele aankoop proces. De meningen van anderen kunnen uw potentiële klanten positief beïnvloeden.
U kunt heel gemakkelijk zelf bepalen wat mensen op uw schermen zien.

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 076 8200 93

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!