Onderwijs

Narrowcasting is een effectief communicatiesysteem om te communiceren met leerlingen en docenten. In het onderwijs kan er één of meerdere narrowcasting schermen worden opgehangen door de school heen. Bijvoorbeeld bij de ingang van de school om roosterwijzigingen door te geven aan de leerlingen, bushaltetijden en NS vertrektijden te tonen om zo de bus of trein niet te missen, belangrijke mededelingen onder de aandacht te brengen en bijvoorbeeld het weerbericht en buienradar te laten zien.

In de lerarenkamer kan narrowcasting ingezet worden om een Office365 agenda weer te geven, nieuwsvideo’s van NU.nl af te spelen en andere luchtige content te tonen die de pauzes nog iets aangenamer maken.

In de kantine van de school kunt u het menu tonen met de prijzen en bepaalde aanbiedingen. Heeft u een wisselend menu? Dan is dat simpel en snel te wijzigen met onze software. Met een narrowcasting systeem kunt u de juiste content op de juiste plek publiceren en is goed up-to-date te houden.

Ook zijn narrowcasting schermen ideaal voor dergelijke doeleinden omdat ze meer opvallen dan printmedia en u bespaart hiermee enorm veel tijd. Ook kunnen wij middels onze API koppelen met software zoals Zermelo. Hier lezen wij bijvoorbeeld de roosterwijzigingen uit, zodat deze aan de leerlingen en leraren gepresenteerd kan worden in de uitzending.

Het probleem of de oplossing voor een smartphone loze school is niet eenvoudig, hoe informeer je dan de leerling? Wat doe je met roosterwijzigingen? Het ouderwetse papiertje bij de conciërge is geen optie meer. Leerlingen verwachten altijd snelle en actuele informatie. Koppelingen met een roostersystemen zoals Zermelo of Magister hebben de mogelijkheid om deze informatie te delen.

In onze oplossing hebben we momenteel 3 soorten sjablonen: actuele lessen, lenswijzigingen en examenrooster.

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 085 130 80 50.

Benieuwd wat wij voor uw school kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!