Onderwijs

Narrowcasting is een effectief communicatiesysteem om te communiceren met leerlingen en docenten. In het onderwijs kan er een narrowcasting scherm of schermen worden opgehangen bij de ingang van de school om roosterwijzigingen door te geven aan de leerlingen, ov vertrektijden te tonen, mededelingen te communiceren, het weerbericht, U kunt natuurlijk ook in deze moeilijke tijd de Covid-19 regels communiceren met de leerlingen en het personeel. De ingang is hier een goede plek voor, omdat hier de leerlingen naar binnen komen en de schermen dan gezien worden, ook zijn narrowcasting schermen ideaal doordat ze meer opvallen dan printmedia en u bespaart tijd.

In de kantine van de school kunt u in de pauzes het menu tonen met de prijzen en bepaalde aanbiedingen. Met een narrowcasting systeem kunt u de juiste content op de juiste plek publiceren en is goed up-to-date te houden.

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 076 8200 93

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!