Narrowcasting software

Narrowcasting software
Om een uitzending te ontwikkelen en de content hiervan te kunnen wijzigen, is software nodig. Deze software hebben wij draaien in de Cloud en ontwikkelen wij in eigen huis, daarom zijn wij ontzettend flexibel in het toepassen ervan. De uitzendingen die wij realiseren zijn volledig opgemaakt in de huisstijl van de klant, slim opgezet en het wijzigen ervan is ontzettend gebruiksvriendelijk. Elke uitzending is opgebouwd uit zogeheten templates waar een klant vervolgens zijn pagina’s mee kan opmaken. Deze templates worden met de klant besproken en volledig opgemaakt naar zijn of haar wensen. Het is zo simpel als het invullen van enkele tekstvelden, het selecteren van media, het plannen van de pagina en onze software regelt de rest.

Uiteraard hoeft een uitzending niet alleen eigen content te bevatten. Daarom hebben wij koppelingen gemaakt met diverse informatieve systemen die de uitzending kunnen voorzien van leuke dynamische content. Denk hierbij aan nieuwsbronnen (lokaal en nationaal), weersvooruitzichten, buienradar, trein vertrektijden, bushalte informatie, het EK/WK, tour de France, olympische spelen etc.. Voldoende leuke content om een klant of bezoeker lang genoeg naar een display te laten kijken.

Onze software wordt ingezet op licentiebasis (Saas) en hoeft dus niet eenmalig aangeschaft te worden. Wij zorgen ervoor dat de software altijd blijft draaien en u ervaart het gemak van onze doorontwikkeling.

Geen uitzending is hetzelfde
Een narrowcasting uitzending moet een verlengstuk zijn van de onderneming. Het moet uitstralen waarvoor het bedoeld is en corresponderen met de wensen van de klant. Daarom worden de uitzendingen op maat ontwikkeld en is geen enkele uitzending hetzelfde.

Elke lay-out wordt ontworpen in de huisstijl van de onderneming. Hier nemen we de kleurstelling, lettertypen, vormen en andere uitingen in mee. Alle wensen worden vooraf met de klant besproken, waarna de ontwerpen worden aangeleverd. Als deze akkoord zijn, gaan onze programmeurs aan de slag en wordt de uitzending gerealiseerd.

Eigen ontwikkelde software
Met meer dan 15 jaar ervaring (sinds 2007) met het ontwikkelen van narrowcasting software, weten wij precies waar onze klanten blij van worden. Software moet voor je werken en iedereen moet het snappen, zonder de handleiding erbij te hoeven pakken. Door goed te luisteren naar onze klanten, hebben wij de software zo ontwikkeld dat het wijzigen van een uitzending met enkele simpele handelingen uitgevoerd is. Duidelijke stappen, snelle invoermogelijkheden, logische knoppen en de snelheid van onze servers maken het voor de gebruiker prettig om met onze software te werken.

Omdat wij onze software in eigen huis ontwikkelen, kunnen wij speciale aanvragen verwerken. Neem bijvoorbeeld specifieke weergaven, invoermogelijkheden of koppelingen met bepaalde systemen. Onze programmeurs houden van uitdagingen en doen niets liever dan onze software af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

Koppelingen
Indien de wens er is om de uitzending uit te breiden met informatie vanuit een ander systeem of een website, dan is het mogelijk om een koppeling te realiseren. Hier wordt bekeken hoe de koppeling eruit moet komen te zien, welke data uitgelezen moet worden, hoe vaak deze informatie opgehaald moet worden en hoe deze gepresenteerd wordt in de uitzending.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!