Zorg

In huisartsenpraktijken moeten mensen vaak wel even wachten voordat zij aan de beurt zijn, het is dan fijn als die wachttijd zo aangenaam mogelijk is. Zo kunt u op zo’n scherm uw patiënten voorlichting geven over belangrijke onderwerpen, bepaalde behandelingen, u kunt veel voorkomende vragen beantwoorden, op deze manier wordt er tijd bespaard en kan de dokter zich richten op belangrijkere onderwerpen.

De narrowcasting beeldschermen kunnen ook gebruikt worden voor de entertainment van de wachtende patiënt; u kunt het weerbericht laten zien, het nieuws, etc.
Het is ook belangrijk dat de patiënt bekend is met de verwachte wachttijd, dit bevordert de patiënttevredenheid, omdat mensen weten waar ze aan toe zijn, dit kunt u ook allemaal in de huisstijl van uw huisartsenpraktijk tonen en zelf heel gemakkelijk beheren.

Onze schermen kunnen ook gebruikt worden als een volgnummersysteem bij de apotheek bijvoorbeeld. Met een volgnummersysteem voorkomt u wanneer het druk is misverstanden in de wachtruimte, mensen kunnen een nummertje trekken en als de volgende persoon aan de beurt is zal het nummertje op het scherm veranderen en hoort u een ‘ding dong’ geluid, de aandacht van de mensen zal naar het scherm gaan en het is dan het goede moment om een product te promoten, of een artikel over een interessant onderwerp bijvoorbeeld.
Met narrowcasting kunt u patiënten ook de weg wijzen naar de juiste afdeling.

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 076 8200 93

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!