Recreatie

In de recreatiebranche gaat het natuurlijk om dat uw gasten een fijne tijd beleven in uw recreatiepark of zwembad, dat zij vaker willen terugkomen, dat zij de juiste informatie ontvangen over de activiteiten die zij kunnen doen en dat zij niet te lang hoeven te wachten.

Met narrowcasting kunt u al vanaf een afstand met uw gasten communiceren, als mensen naar binnen lopen bij de receptie, zijn de narrowcasting schermen het eerste die gezien worden, doordat de schermen opvallen en vanwege de hoge attentiewaarde die narrowcasting kent. Zo kunt u bij de receptie gemakkelijk uw gasten informeren over de tijden van bepaalde activiteiten, prijzen, informeren over de omgeving van het recreatiepark, bepaalde acties, additionele producten aanbieden, een mooie montage laten zien van het park en de omgeving, zo kunt u uw gasten vermaken terwijl zij aan het wachten zijn. De schermen zijn ook geschikt om het nieuws, het weerbericht en verkeersinformatie te tonen, zo weten uw gasten waar zij aan toe zijn die dag als zij een dagje ergens anders heen willen.

Onze narrowcasting schermen zijn natuurlijk ook geschikt om commercieel ingezet te worden voor lokale adverteerders, u kunt schermtijd verkopen en zo kunnen zij hun activiteiten promoten en uw bezoekers interesseren, dit zal voor u ook weer wat opleveren.

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 076 8200 930

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!