Retail

In de retail wilt u natuurlijk dat uw producten goed opvallen en gekocht worden. Hiervoor is narrowcasting de juiste manier, omdat digital signage meer opvalt dan printmedia. Zo kunt u communicatie met klanten versterken, door de aandacht te trekken naar producten die u meer wilt verkopen en uw aanbiedingen delen met uw klanten in de look en feel van uw winkel.

Narrowcasting is niet alleen ideaal om met uw klanten te communiceren, maar ook om met uw personeel te communiceren. Zo kunt u een scherm hangen in de personeelskamer of kantine en informatie delen over veranderingen in het bedrijf, regels, vernieuwingen, etc. zo wordt er weer tijd bespaard en hoeven nieuwe dingen niet meerdere keren uitgelegd te worden.

Bent u benieuwd hoe narrowcasting voor u kan werken? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via: 076 8200 930

thumbs-up

250+ tevreden klanten
Onze narrowcasting wordt inmiddels gebruikt bij meer dan 250 klanten in de detailhandel! Elke onderneming is anders en gebruikt zijn systeem op een andere manier. Daarom is bij ons geen enkele uitzending hetzelfde. Wilt u één display of een digitaal menubord met 4 displays? Alles is mogelijk!

thumbs-up

Wisselend content
Voor ondernemers in diverse branches, verzorgen wij maandelijks nieuwe content die bij iedereen in dezelfde branche op de schermen verschijnen. Denk aan receptvideo’s, aftellen naar de de Hollandse Nieuwe haring, het aspergeseizoen en nog veel meer leuke content.

thumbs-up

Productfotografie / videografie
Beschikt u nog niet over eigen foto- of videomateriaal?
Dit is natuurlijk geen enkel probleem, wij komen bij u op locatie en zetten uw producten haarscherp op de foto of maken een prachtige video van uw onderneming. Dit materiaal kunt u vervolgens gebruiken in uw uitzending.

Trek de aandacht!

Beeldschermen in een onderneming werken ontzettend goed om de aandacht van wachtende klanten te trekken. Als de ondernemer bijvoorbeeld een lange toonbank heeft, kan de klant onmogelijk alle producten zien. Door het gebruik van beeldschermen, wordt de klant geattendeerd op bijvoorbeeld nieuwe producten of aanbiedingen. Een pagina hoeft niet langer dan 15 seconden getoond te worden, dus de klant ziet precies wat de ondernemer in zijn uitzending heeft geplaatst.

Ook het gebruik van scherpe foto’s is raadzaam, hierdoor zullen klanten sneller overgehaald worden om een impulsaankoop te doen. Want zien, is kopen!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!