Van der Valk Theaterhotel Almelo

Canvastix heeft een aantal Van der Valk hotels in Nederland in zijn portfolio, waaronder dit prachtige hotel in Almelo. Dit prachtige hotel kenmerkt zich door het aanwezige theater, waar de leukste voorstellingen en optredens de revue passeren. Om alle gasten duidelijk, op tijd en op de juiste locatie te kunnen informeren, hebben wij voor deze klant mooie op-maat uitzendingen mogen ontwikkelen.

Onze oplossing wordt op een aantal verschillende plaatsen in het hotel toegepast, afhankelijk van waar de gast zich bevindt wordt deze met specifieke informatie geïnformeerd. Zo worden gasten in de lobby geïnformeerd over de zaalverwijzingen, hotelinformatie en de theatervoorstellingen. In het theater over de huidige voorstelling en tevens over de komende voorstellingen. Op diverse verdiepingen worden specifieke zaalverwijzingen en hotelinformatie getoond en tevens het restaurant gepromoot. In de hotelkamers draait ook een uitzending, waar de gasten worden geïnformeerd over de verschillende faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Wat is er gedaan

  • Maatwerk ontwikkeld voor theatervoorstellingen
  • Koppeling met zaalverwijzingsysteem
  • Koppeling met het schoonmaakrooster

Naast de uitzendingen voor de gasten hebben wij ook een interne uitzending voor het personeel ontwikkeld. Hier wordt informatie voor het personeel getoond, zoals het schoonmaakrooster voor de kamers.

Kortom diverse prachtige op-maat uitzendingen voor Van der Valk Hotel Almelo.

Benieuwd wat wij voor uw hotel kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!