René’s Croissanterie Amsterdam

Al jarenlang een begrip op de Damstraat in Amsterdam. Vooral toeristen komen hier langs om te genieten van de lekkernijen die zij produceren. Denk aan diverse gebakjes, snacks, belegde broodjes, churros en nog veel meer. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat de klanten op een duidelijke en smakelijke manier te zien krijgen wat zij moeten zien.

Zo zijn er in zijn winkel diverse oplossingen gerealiseerd. Bij zijn broodjesvitrine hangt een mooi portretscherm met een overzicht van zijn belegde broodjes. Centraal in zijn winkel hangt een digitaal menubord met 3 displays, waar al zijn producten voorbij komen en aan de voorzijde van zijn winkel hangt nog een display waar diverse productievideo’s worden getoond om een kijkje in de keuken vrij te geven.

Zijn uitzending is zo ingericht dat deze op verschillende momenten op de dag wordt aangepast naar het type klant. In de ochtend worden belegde broodjes en gebak getoond en in de avond komen vooral de snacks en churros voorbij. Alle producten en prijzen die in zijn uitzendingen worden getoond, kan René zelf gemakkelijk wijzigen via onze online software. Zo zijn deze altijd actueel en hoeft hij niet telkens onze helpdesk te bellen.

Wat is er gedaan

  • Maatwerk ontwerp gerealiseerd
  • Prijslijsten gekoppeld aan zijn uitzending

Foto’s van dit project

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!