Betrouwbare hardware

De hardware die wij inzetten bij onze klanten zijn enkel van A-kwaliteit,! Wij gebruiken daarom alleen merken waarvan wij zeker zijn dat deze betrouwbaar zijn en langdurig zullen meegaan. Voor elk project, elke situatie en speciale wensen kunnen wij de juiste hardware leveren.

Displays

Om uw uitzending te tonen heeft u één of meerdere beeldschermen nodig. Wij zetten displays in van o.a. het merk Philips. Dit merk staat bekend om hun betrouwbare producten, uitgebreide assortiment, goede garanties en niet geheel onbelangrijk: ze zijn betaalbaar.

De mogelijkheden met aantallen, groottes en opstellingen zijn eindeloos. Voor zowel indoor en outdoor hebben wij de juiste leveranciers om voor u de juiste oplossingen te kunnen leveren.

Bevestigings materiaal

Om de beeldschermen te bevestigen aan uw wand of plafond, heeft u betrouwbaar bevestigingsmateriaal nodig. Hiervoor maken wij al vanaf het begin gebruik van Vogel’s Professional. De producten van Vogel’s zijn verkrijgbaar voor elk type beeldscherm en voor elke gewenste bevestiging.

Of u nu een enkel display aan de wand wilt bevestigen of een compleet digitaal menubord van 4 displays met een plafond van 3 meter hoog, wij kunnen de juiste beugels voor u leveren.

Players

Haarscherpe weergave en vloeiende animaties, daar heeft u een krachtige player voor nodig. Afhankelijk van het project maken wij de juiste keuze voor u! Draait u een simpele uitzending, dan zetten wij een budget model player in. Deze player is krachtig en betrouwbaar genoeg om jarenlang een haarscherpe uitzending te presenteren.

Voor de complexere projecten kiezen wij altijd voor krachtigere players, deze beschikken tevens over een betere videokaart. Deze players zetten wij in bij projecten waar 2, 3 of 4 displays tegelijk voorzien moeten worden van content. Bij ons beter bekend als de digitale menuborden. De beeldschermen worden tegen elkaar aan gemonteerd en vormen zo één groot breed display, en dat kan alleen met degelijke hardware gefaciliteerd worden.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!