BOVAG

In het hoofdkantoor van de BOVAG, het BOVAGhuis, hebben wij op verschillende plaatsen onze narrowcasting oplossingen mogen installeren. Het BOVAGhuis is zowel kantoor als verenigingsgebouw, waar tevens zalen geboekt kunnen worden. De inzet van narrowcasting is hier ontzettend belangrijk, waarmee het personeel als de bezoekers worden geïnformeerd.

Het hoofdkantoor ligt naast de A12, waar passerende automobilisten niet om het grote LED display aan de gevel kunnen. Dit LED bord wordt aangestuurd door canvastix, waar vanuit onze software simpel en snel pakkende content geplaatst kan worden.

Binnen in het kantoor wordt op diverse tactische plaatsen gebruik gemaakt van narrowcasting. Hier worden de bezoekers geïnformeerd over de diensten en innovaties van BOVAG, informatieve video’s afgespeeld, het laatste BOVAG nieuws getoond, zaalverwijzingen gepresenteerd en er wordt verteld over de historie van BOVAG.

Voor de correcte weergave van actuele informatie van de zaalverwijzingen, hebben wij een koppeling gelegd met AFAS. Zo wordt na het inboeken van een zaal, de informatie automatisch op de gewenste datum en tijd op de schermen gepresenteerd.

Wat is er gedaan

  • Maatwerk ontwerpen gerealiseerd
  • Koppeling met zaalverwijzingen software

In de kantine wordt het personeel vermaakt met leuke dynamische content, zoals het weer, het laatste algemene nieuws, filemeldingen en nog veel meer. Via onze software kunnen ze kiezen uit talloze leuke pagina’s om toe te voegen in deze uitzending.

Onlangs is de hal van het BOVAGhuis compleet verbouwd, waar onze narrowcasting schermen anders en tactischer zijn gepositioneerd. Zo zijn er drie schermen geplaatst in de zithoek, waar algemene informatie en zaalverwijzingen worden getoond en zijn er ook twee schermen verwerkt in de wand richting de vergaderzalen. Hier wordt de bezoeker met foto’s en video’s verteld over de historie van de BOVAG.

Op deze manier worden alle medewerkers en alle bezoekers correct geïnformeerd met up-to-date informatie!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!