McDonald’s informeert medewerkers en gasten met narrowcasting over nieuws, acties en meer

McDonald’s behoeft eigenlijk geen introductie. De restaurantketen stelt het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering centraal. Daarvoor maakt het graag gebruik van handige en effectieve hulpmiddelen, zoals narrowcasting.

Wat wilde McDonald’s?
McDonald’s zocht voor haar restaurants in en rond Den Haag – waar onder één van de oudste vestigingen van Nederland – een leverancier met stevige kennis en ervaring op het gebied van moderne beeldschermcommunicatie. McDonald’s wilde een partner die in de voorbereiding alle zorg uit handen neemt, om daarna op eenvoudige en efficiënte wijze zelf de content te gaan beheren om zo haar medewerkers en gasten te informeren.

Wat boden wij?
Canvastix voorzag de vestigingen van McDonald’s in korte tijd van de gewenste beeldschermen en bijbehorende systemen waarmee het bedrijf zelf snel en eenvoudig informatie kan delen. De informatie voor bezoekers is vooral servicegericht. Medewerkers worden in de kantine via de beeldschermen onder meer geïnformeerd over nieuwe acties en geattendeerd op vals geld, vakantieroosters en allerlei andere handige en belangrijke wetenswaardigheden.

 

De voordelen voor McDonald’s:
– in zeer korte tijd een effectieve informatievoorziening voor medewerkers en gasten
– McDonald’s verzorgt zelf de content en heeft vrijwel geen verdere ondersteuning nodig: efficiënt en zonder extra kosten.Over McDonald’s
McDonald’s Nederland is onderdeel van de McDonald’s Corporation, wereldwijd de grootste restaurantketen met meer dan 34.000 restaurants in 119 landen. Nederland telt momenteel 236 vestigingen. Meer dan 70% van de McDonald’s restaurant wereldwijd is eigendom van lokale zelfstandige ondernemers. Het menu is in de loop der jaren voortdurend aangepast aan de wensen van gasten. Maar de formule is steeds hetzelfde gebleven: vriendelijke en snelle bediening, producten van hoge kwaliteit, een brandschoon restaurant en aantrekkelijke prijzen.