Hardware

De hardware welke wij inzetten bij onze klanten is enkel van A-kwaliteit, wij gebruiken daarom alleen merken waarvan wij
zeker zijn dat deze betrouwbaar zijn en langdurig zullen meegaan.

  • kaart

    Beeldschermen

    Om uw uitzending te tonen heeft u één of meerdere beeldschermen nodig. Wij zetten beeldschermen in van NEC Display Solutions. Dit merk staat bekend om zijn betrouwbare producten, diverse assortiment en niet geheel onbelangrijk: het is betaalbaar.

  • kaart

    Bevestigingsmateriaal

    Om de beeldschermen te bevestigen aan uw wand of plafond, heeft u betrouwbaar bevestigingsmateriaal nodig. Hiervoor maken wij al vanaf het begin gebruik van Vogel’s Professional. De producten van Vogel’s zijn verkrijgbaar voor elk type beeldscherm en voor elke gewenste bevestiging.

  • kaart

    Players

    Om ervoor te zorgen dat uw uitzending wordt getoond, heeft u een player nodig. Wij maken gebruik van 2 soorten players, een simpele player en een professionele player. De simpele player zetten wij in bij ons budgetlicentie en wordt gebruikt om en simpele uitzending te tonen. De professionele player zetten wij het meeste in en wordt dan ook gebruikt bij onze standaard licentie, deze player heeft meer kracht en toont vlekkeloos al uw dynamische content. De merken welke wij hiervoor inzetten zijn MDINA & ProDVX.