Extra diensten

U bent als ondernemer natuurlijk druk en het bijhouden van uw beeldschermen, website en Social Media kost tijd. Wij van Canvastix kunnen begrijpen dat u deze tijd soms liever besteed aan andere zaken.

Omdat de vraag naar content beheer steeds groter wordt, hebben wij ons dienstenaanbod uitgebreid. Door samen te werken met een aantal gespecialiseerde partners kunnen wij u nu de volgende extra diensten aanbieden:

Content beheer

Wij van Canvastix kunnen voor u het content beheer uit handen nemen. U stuurt ons uw content, aanbiedingen, nieuwtjes etc, wij zorgen dat het grafisch in een mooi jasje wordt gestoken en plaatsen de content op uw beeldschermen. Ideaal toch?

Social Media

Met een beeldscherm in uw onderneming bereikt u alleen de klanten die al naar uw onderneming zijn gekomen, een beeldscherm wordt hier gebruikt om bijvoorbeeld uw actuele aanbiedingen te tonen.

Maar om een groter publiek te bereiken, kunt u deze aanbiedingen ook op Social Media tonen. Denk bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram en Twitter. Wij kunnen u hier volledig ontzorgen, van het ontwerpen van de uiting tot het plaatsen op Social Media en uw beeldscherm(en).

Video producties

U heeft een prachtige zaak met mooie producten en u wilt zich op een unieke manier presenteren? Dan biedt het produceren van een video uitkomst!

Onze partner komt bij u op locatie, neemt met u de wensen door en filmt de hele dag totdat alles op beeld staat. Binnen enkele dagen ontvangt u de video digitaal in uw mailbox, waarna u deze kunt gebruiken op uw beeldscherm(en), Social Media en uw website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.